Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Krásná chata 3+kk v obci Zahrádka

Info v RK

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme krásnou, částečně podsklepenou, celoročně obyvatelnou a pěkně vybavenou chatu s dispozicí 3+kk v chatové oblasti Zahrádka, která se nachází u Náměště nad Oslavou.

Celková plocha pozemku činí 100 m2, zastavěná plocha 90 m2. užitná plocha 80 m2.

Chata je dispozičně velmi dobře řešená a je vhodná pro velkou rodinu, nebo i k investičnímu komerčnímu využití. Je zateplená a průběhu posledních let procházela postupnou rekonstrukcí.

Dispozice: Vstup do chaty je přes venkovní terasu, za dveřmi se nachází velmi prostorný obývací pokoj, s kuchyňským koutem, kde se nachází pěkná na míru vyrobená rohová kuchyň. Z obývacího pokoje jsou samostatné vstupy do dvou ložnic a do pěkné koupelny se sprchovým koutem a toaletou dohromady.

Vytápění zajišťuje krb s krbovou vložkou, který je umístěn v obývacím pokoji a v pohodě vytopí i obě ložnice, v koupelně je elektrický žebřík. Ohřev vody je zajištěn elektrickým průtokovým ohřívačem se zásobníkem a k dispozici je i satelit.

Chata stojí na vlastním pozemku, v klidné zalesněné části obce, v blízkosti rozsáhlé louky, která je ohraničena potůčkem a řekou Oslavou. Všechny inženýrské sítě jsou připojeny nová elektřina, voda čerpána z 30 m hluboké vlastní studny, která je výkonným a spolehlivým čerpadlem přivedena do domu, odpady jsou svedeny do vlastní nové žumpy.

Koupání je možné v řece, nebo v nedalekém rybníku Rathan. Nedaleko se nachází cyklistická trasa Mlynářská stezka, rozhledna Ocmanice, Jezevčí jeskyně, Zámek Náměšť nad Oslavou, dále je zde možnost rybaření a houbaři si také najdou své místo. Do této lokality funguje dovoz potravin společností rohlík.cz, až přímo před chatu. Doporučujeme prohlídku.

Základní údaje

Evidenční číslo101/4457
Typ nemovitostiRekreační objekty
UpřesněníChata
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, + provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaZahrádka, Třebíč
AdresaZahrádka
GPS latitude49.24299634
GPS longitude16.10086528

Vlastnosti, volby

Umístění v obciSamota
Konstrukce budovyDřevostavba
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítě230V, Studna
VybaveníTerasa, Sklep
Možnosti topeníLokální tuhá paliva
VodaMístní zdroj
OdpadJímka
OkolíRekreační
Elektro230V

Plochy

Užitná90 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1

Kontaktujte makléře

Zlatka Bedřichová

Nemovitost je prodána/pronajata, vyberte si z níže uvedených podobných nemovitostí. Nebo kontaktujte makléře.

Podobné nemovitosti