Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pěkný dvougenerační prostorný dům po kompletní rekonstrukci Dambořice

Info v RK

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji pěkný prostorný dvougenerační dům s dispozicí 2+kk, 3+kk a hrubou stavbou dalšího domu ve dvoře v obci Dambořice. Dům je ve velmi dobrém stavu, po kompletní rekonstrukci a bez dalších investic. Celková plocha pozemku činí 258 m2, zastavěná plocha 195 m2, uzavřený dvůr 63 m2.

Dispozice: Přízemí velká prostorná chodba, ze které vede schodiště do prvního patra. Dále je z chodby vstup do prostorné koupelny se sprchovým koutem vanou a toaletou dohromady, ložnice, kuchyňský kout s obývacím prostorem, ve kterém jsou k dispozici krbová kamna. Z kuchyně je vstup na další chodbu, ze které se vchází do technického prostoru, kde je umístěn kotel na vytápění a boiler na ohřev teplé vody a vstup na uzavřený dvorek, který nabízí absolutní soukromí.

Na dvorku se nachází dílna, letní kuchyň a malý sklep a dále se zde nachází hrubá stavba dalšího rodinného domu se zastavěnou plochou cca 70 m2 a garáž s dílnou.

1.NP chodba se schodištěm 17,9 m2, ložnice 16,4 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 29,8 m2, koupelna s vanou i sprchovým koutem a toaletou 6,7 m2. Z kuchyně je vstup do malé chodbičky 4,7 m2, ze které je vstup na další samostatnou toaletu 1 m2, do sklepa s technickým zázemím a na dvorek.

2.NP chodba 10 m2, ložnice 12,6 m2, šatna 3 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 29,2 m2, koupelna se sprchovým koutem a toaletou dohromady m2 a dětský pokoj 16,1 m2.

Dům byl postaven v roce 1965, v roce 2007 proběhla kompletní rekonstrukce horního patra, nová kuchyň a koupelna, včetně rekonstrukce elektřiny, vody a odpadů. V roce 2008 proběhla výměna oken v celém domě a byla provedena nová fasáda.

V roce 2009 byla započata stavba druhého domu ve dvoře, která je ve fázi hrubé stavby, v roce 2012 došlo k vydláždění dvoru, v roce 2015 se kompletně zrekonstruovala spodní koupelna, v roce 2016 proběhla rekonstrukce elektřiny ve spodním patře, vyvložkování komínu ke krbovým kamnům, výměna podlah v celém spodním patře a v roce 2017 byla pořízena nová na míru vyrobená kvalitní kuchyňská linka. Dále proběhlo připojení krbových kamen s výměníkem a byl pořízen nový plynový bojler na ohřev teplé vody. V roce 2019 byl pořízen nový na míru vyrobený kvalitní nábytek do ložnice a dětského pokoje.

V hrubé stavbě jsou nachystané odpady a přívod vody, je zhotovená nová střecha a příčky.

Vzhledem ke své dispozici má dům velký potenciál, prodává se včetně vybavení.
Obec Dambořice má perfektní občanskou vybavenost, nachází se zde Mateřská škola, Základní devítiletá škola, zdravotní středisko, hasička, kostel, veterinární lékař, obecní úřad, kulturní dům, restaurace a kavárna, kabelová televize, obecní rozhlas, bezdrátový internet a další Pro děti je zde velké vyžití, jsou zde dvě hřiště, florbal, ledové kluziště a tenisové kurty. 5 km od Dambořic se nachází aquapark, rybníky a lesy.

Dům bude uvolněn po dohodě.

Základní údaje

Evidenční číslo124/4457
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, + provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaDambořice, Hodonín
AdresaDambořice
GPS latitude49.04305805
GPS longitude16.91722411

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
Inž. sítěVoda, pitná, TV kabel, Plyn, Kanalizace, Internet, 400V, 230V
VybaveníZařízeno nábytkem, Zahrada, Sklep, Garáž, Balkon
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady

Plochy

Užitná180 m2
Zahrada63 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2