Zpět k nabídce

Prodej RD 3+1 Silůvky

Info v RK

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečnou nemovitost s celkovou plochou pozemku 695 m, na které stojí dům s zastavěnou plochou 151 m. Tento prostorný dům nabízí velkou vstupní halu o velikosti 12 m, koupelnu s vanou o rozměrech 3,43 m a samostatnou toaletu o výměře 1,35 m. Obývací pokoj s plochou 20,19 m je ideálním prostorem pro rodinné setkávání a dvě prostorné ložnice o velikostech 18,3 m a 18,45 m. Kuchyň o rozloze 14,15 m je doplněna o užitečnou komoru o velikosti 13,05 m a další menší komoru 3,25 m, které nabízí mnoho úložného prostoru. Pro vaše pohodlí je zde také zřízena prádelna o velikosti 4,32 m. Část domu je podsklepená, což poskytuje další možnosti využití, je zde umístěn nový kondenzační kotel pořízený v prosinci 2023 a vodárna. Dvorní prostory jsou stejně působivé, nachází se zde chlévy a letní kuchyně. Za domem se rozprostírá svažitá zahrada, která je ideální pro relaxaci či zahradničení a poskytuje nádherný výhled na celou obec.

Co se týče historie domu, byl postaven v roce 1939 a od roku 1962 byl průběžně modernizován. Výměna střešní krytiny v roce 1985, aktualizace sociálních zařízení v roce 1990, připojení plynu a rekonstrukce vytápění v roce 2000 a v letošním roce proběhla výměna plynového kotle, výměna oken z ulice v roce 2007, a zateplení štítové stěny v roce 2010 jsou jen některými z mnoha vylepšení.

Technické vybavení domu zahrnuje elektriku 230 i 400 V, vodovod, plyn a odpadové systémy do veřejné kanalizace, čímž je zajištěn plný komfort moderního bydlení. K dispozici je i vlastní studna, z které je voda přivedena do koupelny a na toaletu. a dále slouží i k zalévání zahrady, což zajišťuje úsporu financí. Do kuchyně je voda přivedena z veřejného vodovodního řadu. Tento dům je ideální místo pro ty, kteří hledají charakter a prostor ve svém budoucím domově.
Obec Silůvky, v níž se tato nemovitost nachází, je vzdálena od centra Brna 20 km a je známá svou skvělou občanskou vybaveností a výbornými dopravními spojeními jako je autobus, vlak a výborná dopravní dostupnost je i autem, vše max. do 30 minut. V obci najdete vše potřebné pro každodenní život, od obchodů, přes školy, zdravotnická zařízení, až po kulturní a sportovní střediska. Díky klidnému a přátelskému prostředí je obec Silůvky oblíbeným místem pro rodiny s dětmi i pro ty, kdo hledají útočiště od ruchu velkoměsta.

Zdejší příroda a okolní krajina nabízejí množství možností pro volnočasové aktivity a odpočinek. Obec Silůvky tak představují ideální kombinaci klidného bydlení s možností rychlého spojení s dynamickým okolním světem. Obec je pravidelně zahrnována do rozvojových plánů a investic, což zaručuje její stálý růst a zlepšování životních podmínek jejích obyvatel.

Základní údaje

Evidenční číslo197/4457
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaSilůvky, Brno-venkov
AdresaSilůvky
GPS latitude49.10557386
GPS longitude16.47143351

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySmíšená
Typ budovyŘadový
Inž. sítěVoda, pitná, Studna, Plyn, Kanalizace, 400V, 230V
VybaveníZahrada, Sklep, Garáž
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíŠkolka, Škola, Supermarket, Pošta, Úřady
Dopravní spojeníAutobus
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaStudna, Dálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná
Elektro400V, 230V

Plochy

Užitná151 m2
Podlahová128 m2
Zahrada350 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1
Počet místností11
Počet pokojů4
Počet koupelen2
Počet garáží1
Počet park. stání1
Počet nebyt. prostor3

Kontaktujte makléře

Zlatka Bedřichová

Prodej rodinného domu Měnín

Rodinný dům, konstrukce: Cihlová, obytná: 254 m2, zastavěná: 254 m2, pozemek: 703 m2, stav: Řadový, stav: Velmi dobrý, lokalita: Klidná část obce

6 850 000Kč

Prodej rodinného domu Měnín

Nemovitost je prodána/pronajata, vyberte si z níže uvedených podobných nemovitostí. Nebo kontaktujte makléře.

Podobné nemovitosti