Zpět na přehled

Prodej rodinného domu Měnín

Evidenční číslo: 238
Typ: Řadový
Adresa: Měnín, Brno-venkov
Cena: 6 850 000Kč
6 850 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte nový domov v klidné lokalitě Měnín? Nabízíme k prodeji rodinný dům s velkým potenciálem a dispozicí 2+kk, který nabízí flexibilní možnost přestavby na 3+kk. Další rozšíření dispozice domu, je možné vyřešit výstavbou dalších pokojů v podkroví.

Dům byl postaven v osmdesátých letech, je celopodsklepený a je postaven z cihlového zdiva. Celková plocha pozemku činí 703 m2, zastavěná plocha 254 m2. Součástí nemovitosti jsou dvě místnosti s přípojkami na elektřinu, vodu a plyn, ideální pro vytvoření samostatné bytové jednotky 1+1 a k domu náleží i prostorná garáž. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, což vám umožní dotvořit si interiér podle vlastních představ. Je zde nová koupelna s vanou a toaletou dohromady, pěkná na míru vyrobená kuchyňská linka, v pokojích plovoucí podlahy a plastová okna.

Dispozice: Prostorná chodba, ze které je vstup do velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelním koutem o velikosti 51,6 m2, ze kterého je vstup do šatny cca 2 m2, dětského pokoje 12,6 m2 a koupelny s toaletou 13,6 m2. Z obývacího pokoje je vstup na dvorek, kde se nachází dvě místnosti, které lze využít jako samostatnou bytovou jednotku, sklep, bývalá venkovní kuchyň, chlévy a garáž. Na dvorek navazuje zahrada.

Velkou výhodou je vlastní studna na pozemku, která zaručuje dostatek vody pro vaši domácnost i zahradu a přináší úsporu nákladů na vodu. Nejenže se tak můžete těšit na nižší provozní náklady, ale také na nezávislost na veřejném vodovodu.

Měnín,situovaný jen 18 kilometrů jižně od centra Brna, poskytuje výhody klidného venkovského života s výbornou dostupností do městského ruchu. Občanská vybavenost v Měníně je na vysoké úrovni s kompletním zázemím obchody, restaurace, lékaři a další služby jsou na dosah. Rodiny s dětmi ocení místní základní školu, která má 9 tříd a je známá svou přátelskou atmosférou a kvalitním vzděláním. Je zde vše potřebné pro každodenní život, a přesto si zachovává osobitý venkovský charakter. Tento dům v Měníně je ideálním místem pro ty, kteří hledají pohodlí domova s možností rychlého spojení s dynamickým městem.

Doporučujeme prohlídku.

Základní údaje

Evidenční číslo238
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena6 850 000
Měna
Složení cenys poplatky, včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMěnín, Brno-venkov
AdresaMěnín
GPS latitude49.084286
GPS longitude16.694095

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod, Studna
PlynPlynovod
OdpadČOV pro celý objekt

Plochy

Užitná254 m2
Podlahová89 m2
Zahrada302 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

VIOLET REAL s.r.o.