Zpět na přehled

Pronájem bytu po 2+1 Brno, Kopečná

Evidenční číslo: 240
Typ: Řadový
Adresa: Kopečná, Brno-střed, Staré Brno, Brno, Brno-město
Cena: 16 000Kč/měs
Poznámka k ceně: +3 500, - Kč zálohy na služby
16 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte útulný a prakticky zařízený byt v srdci Brna? Právě jsme pro vás připravili nabídku pronájmu bytu 2+1 na ulici Kopečná. Byt o celkové ploše 50 m2 se nachází ve II. nadzemním podlaží cihlového domu, který si zachoval svůj historický charakter, avšak je třeba si připomenout, že dům není vybaven výtahem. Tento útulný prostor nabízí vše pro komfortní bydlení. Disponuje dvěma lodžiemi, kde můžete relaxovat a vychutnávat si klidné momenty.

Dispozice: Chodba 3,26 m2, ze které je vstup do ložnice 9,72 m2, obývacího pokoje 18,88 m2 a kuchyně 9,97 m2. Z kuchyně je vstup do koupelny s vanou a toaletou dohromady 4,51 m2. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii o velikosti 2,64 m2 a k ložnici náleží lodžie o velikosti 1,29 m2.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje moderní kotel ARISTON, který je doplněný o zásobník. Co se týče vybavenosti, nemusíte si lámat hlavu, protože byt je vybaven vším potřebným. V kuchyni najdete vestavěné spotřebiče značky Mora, které zahrnují vše od varné desky po troubu. K vašemu pohodlí dále přispívá lednice a praktická automatická pračka LG.

Interiér bytu je navržen s ohledem na pohodlí a design. V obývacím pokoji podtrhují atmosféru kvalitní parkety, zatímco ložnice je vybavena plovoucí podlahou pro maximální komfort. Chodba, koupelna a kuchyně mají praktickou a snadno udržovatelnou keramickou dlažbu. Koupelna s vanou a integrovanou toaletou je navržena pro relaxaci a odpočinek po dlouhém dni.

Tento byt je ideální volbou pro každého, kdo hledá pohodlné bydlení v dynamickém městském prostředí. Jeho skvělá poloha na ulici Kopečná v Brně je jako stvořená pro milovníky městského života, poskytující snadný přístup k místním obchodům, restauracím a kulturním zařízením. Prostor bytu je promyšleně rozdělen do dvou pokojů, které jsou ideální pro kombinaci relaxace a denních aktivit, ať už pracujete z domova, nebo se chcete jen v klidu oddat četbě či sledování oblíbených filmů. Součástí bytu je také praktická a útulná kuchyně, kde se můžete pustit do vaření bez obav z nedostatku místa nebo vybavení. Byt je připraven k nastěhování a čeká na svého nového nájemníka, který ocení jeho útulnost a praktičnost. Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě, a pokud vás tento byt zaujal, neváhejte se obrátit na nás pro další informace.


Základní údaje

Evidenční číslo240
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena16 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+3 500, - Kč zálohy na služby
Složení ceny+ provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaKopečná, Brno-střed, Staré Brno, Brno, Brno-město
AdresaBrno, Staré Brno
GPS latitude49.190861
GPS longitude16.603879

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
VybaveníBalkon, Sklep
Možnosti topeníLokální plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
OkolíObchodní a obytná
Elektro230V

Plochy

Užitná50 m2
Podlahová50 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP5

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Zlatka Bedřichová