Zpět k nabídce

Pronájem pěkného prostorného bytu 2+1 v Brně, na ulici Rybářská

Info v RK

Popis nemovitosti

Hledáte nový domov v srdci Brna? Nabízíme k pronájmu pěkný, světlý byt 2+1 na ulici Rybářská. Po procházce brněnskými uličkami se uvolněte v bytě s celkovou podlahovou plochou 72,75 m2, situovaném na 2. patře pětipatrového domu. Čeká na vás prostorná předsíň o velikosti 12,58 m2, která vede do moderně vybavené toalety (1,35 m2) a koupelny s rohovou vanou (4,96 m2). Vychutnejte si vaření v útulné vybavené kuchyni o rozloze 6,31 m2. Obývací pokoj o velikosti 20,87 m2 je ideální pro relaxaci i společenské večery a ložnice o rozloze 25,69 m2 poskytuje dostatek prostoru pro klidný spánek. Celý byt prošel nedávno vkusnou rekonstrukcí a nabízí moderní vybavení a zařízení. Užijte si pohodlí a styl, který tento byt poskytuje. Pronajímá se kompletně zařízený, takže se můžete ihned nastěhovat a cítit se jako doma.

Naše nabídka pronájmu vám přináší jedinečnou šanci stát se obyvatelem oblíbené lokality v Brně - na ulici Rybářská. Tato prestižní adresa je známá svou skvělou dostupností a blízkostí všeho, co město nabízí. Ať už je to kultura, gastronomie nebo klidné parky pro vaše odpolední procházky, vše najdete v těsné blízkosti vašeho nového domova. Ulice Rybářská je synonymem pro komfortní bydlení s nádechem historie i modernity. Objekt, kde se byt nachází, je udržovaný a zajišťuje klidné a bezpečné bydlení. Pokud hledáte místo, kde bude každý váš den o něco pohodlnější, právě jste našli to pravé. Byt na Rybářské ulici je dokonalou volbou pro ty, kteří ocení moderní životní styl uprostřed pulzujícího města. Kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku a přesvědčte se sami o kouzlu tohoto bytu a lokality. Těšíme se na vaši návštěvu a doufáme, že vám pomůžeme najít vaše ideální bydlení v Brně.

Pro obyvatele bytu na Rybářské ulici v Brně je zajištěno parkování v modré zóně, která je vyhrazena pro rezidenty této lokality. Díky tomu nemusíte řešit každodenní problém s hledáním volného parkovacího místa. Modrá zóna zaručuje komfort a bezstarostné parkování blízko vašeho domova. Tento systém parkování je ideální pro ty, kdo využívají svůj automobil pravidelně a ocení možnost mít své vozidlo stále po ruce.

Základní údaje

Evidenční číslo234/4457
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně5 087, - Kč zálohy na služby včetně internetu

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaRybářská, Brno-střed, Staré Brno, Brno, Brno-město
AdresaBrno, Staré Brno
GPS latitude49.18767989
GPS longitude16.58905065

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
OkolíObchodní a obytná
Elektro230V

Plochy

Užitná73 m2
Podlahová73 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP5
Počet místností3
Počet pokojů2
Počet koupelen1