Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pěkný prostorný byt 3+KK Hrušovany u Brna

Info v RK

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi velmi pěkný světlý a prostorný byt s dispozicí 3+kk v obci Hrušovany u Brna. Nachází se ve 4.NP čtyřpodlažního cihlového bytového domu bez výtahu, podlahová plocha činí 65 m2 a k bytu náleží balkon, sklep a dvě parkovací stání.

Dům byl zkolaudován v roce 2010 a z bytu je krásný výhled.

Dispozice: Vstupní chodba o velikosti 3,6 m2, ze které je vstup do prostorné koupelny s vanou a toaletou dohromady o velikosti 4,94 m2 a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem o velikosti 29,86 m2. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice o velikosti 12,89 m2, ze které se vchází na balkon o velikosti 4,51 m2. Dále je z obývacího pokoje vstup do dalšího pokoje, který má plochu 13,83 m2.

V bytě zůstává krásná na míru vyrobená kuchyňská linka s výsuvným jídelním stolem až pro 5 osob, včetně vestavěných spotřebičů, v obývacím pokoji na míru vyrobená knihovna. Ostatní vybavení bytu je na dohodě. Úložný prostor v předsíni je skvěle vyřešen vestavěnými skříněmi. V bytě je klimatizace.

V bytě jsou plastová okna, jako podlahová plocha jsou zde: V pokojích laminátová podlaha, na chodbě a v koupelně keramická dlažba, na balkoně teracová dlažba.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel. Měsíční náklady na bydlení činí 2 211,- Kč fond oprav, osvětlení společných prostor, úklid společných prostor a správa domu, zálohy na vodu 200 Kč/osoba + elektřina a plyn, dle spotřeby.

Dopravní dostupnost do Hrušovan u Brna je perfektní, vlakem i autobusem trvá cesta z Brna cca 30 min, autem 20 min. Zastávka vlaku i autobusu je cca 600 m od domu. Občanská vybavenost poskytuje veškeré základní potřeby obyvatel. Je zde MŠ i ZŠ, pošta, obchody, knihovna, lékaři, lékárna, dětské hřiště apod. MŠ i ŽS se nachází ve vzdálenosti 1,2 km, tedy cca 20 min chůze. V blízkém okolí se nachází hřiště, malý rybník zvaný Proud, který slouží obyvatelům Hrušovan jako místo vycházek, relaxace a také pro rybaření. Další rybník zvaný Šejba se nachází na severním okraji Hrušovan. Tento rybník slouží i ke koupání.

Doporučujeme prohlídku. V případě více zájemců, si majitelé vyhrazují právo prodat nejvyšší nabídce.

Základní údaje

Evidenční číslo172/4457
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostD - méně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, + provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaVodní, Hrušovany u Brna
AdresaHrušovany u Brna
GPS latitude49.03411991
GPS longitude16.59496275

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
VybaveníSklep, Zařízeno částečně nábytkem, Balkon, Parkování
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Dopravní spojeníVlak, Autobus
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod

Plochy

Užitná65 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP4